Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français

When the passion becomes a lifestyle

Sinds 2005 begon de hobby voor Bingovit, bestaande uit Evert en Ronny Brochez.

In de paasvakantie werd de allereerste bingo gekocht, dit was een elektronische tweekaarter Royal Skitle.

Snel daarop volgde een kapotte flipperkast en een paar kapotte Miss Bowling bingo's, deze zijn ondertussen al lang weer verkocht.

Maar voor Ronny was echter de wil om de oude mechanische bingo's van Bally te spelen groot!

Ook al werd er ons verteld dat deze niet meer te vinden waren, toch gingen wij door met onze zoektocht die eigenlijk redelijk snel resultaat had.

Omdat mijn interesse ook toen al bij de flippers groot was breidde onze collectie voor zowel bingo's als flippers uit naargelang we wat vonden.

In al de jaren dat we bezig zijn met de hobby hebben we ons veelal toegelegd op het zelf repareren van zowel de bingo's als de flippers wat als gevolg heeft dat we nu al flink wat bingo's en flippers terug tot leven hebben gebracht.
Niets is leuker om zo'n toestel dat jaren stil heeft gestaan terug tot leven te brengen zodat je er zelf en iemand anders terug opnieuw plezier aan kan beleven, want daar waren ze tenslotte in de eerste plaats voor gemaakt!
Natuurlijk is de cosmetische kant ook heel belangrijk en zo nemen we ook veel eer in ons werk om speelvelden en omkastingen op te kuisen en het toestel technisch 100% in orde zetten.

 

Wat dan ook niet kon uitblijven is dat uit deze hobby sinds 7 januari 2011 BVBA Bingovit werd opgestart.

 

Bingovit is gespecialiseerd in het plaatsen van amusementspelen op locatie.

Meer informatie kan u dan ook hierover terugvinden onder het menu Exploitatie.

Bezoekers

Unieke bezoekers

©Bingovit 2012